Proiectare

Etapele de proiectare

Incepand cu anul 2014 oferim servicii complete pentru asigurarea confortului termic si toate categoriile de instalatii sanitare, ventilatie si sisteme complete stingere incendiu.Vasco Tehnic Solutions este o companie specializata in proiectarea si consultanta tehnica specifica domeniului constructiilor civile si industriale, indiferent de nivelul de complexitate implicat de solicitarile clientilor nostri. Acordam aceeasi importanta tuturor categoriilor de clienti – persoane fizice sau juridice - indiferent ca proiectele reprezinta utilarea constructiilor civile sau sunt proiecte de mare anvergura, specifice constructiilor comerciale si industriale. Dedicarea echipelor noastre se reflecta in calitatea rezultatelor finale, efectuate la timpul stabilit si la preturi avantajoase.

 
  • Inca de la faza studiului de fezabilitate, autorizatii necesare si alte reglementari stipulate de legislatia in vigoare si pana la executarea lucrarilor de executie, echipa desemnata pentru proiectul pe care vi-l propuneti va este alaturi cu servicii complete de proiectare.
  • Realizarea expertizei pentru furnizarea celei mai optime solutii;
  • Identificarea instalatiilor adecvate spatiilor vizate;
  • Stabilirea nevoilor clientilor si cerintelor configuratiilor amenajate;
  • Selectarea materialelor de constructii si determinarea lucrarilor necesare;
  • Stabilirea timpul alocat lucrarii si aproximarea termenului de livrare.

Vasco Tehnic Solutions promoveaza sistemele moderne care inglobeaza utilitatea, functionalitatea si designul atractiv, asigurand servicii complete, cu costuri avantajoase.


Proiectare instalatii termice

business

Confortul termic reprezinta o componenta esentiala pentru un stil de viata sanatos si desfasurarea activitatilor zilnice atat in cadrul locuintei, cat si la locul de munca. Activitatea noastra include furnizarea echipamentelor si instalatiilor termice pentru asigurarea confortului termic specific fiecarui tip de cladire, clientii putand beneficia totodata si de serviciile de consultanta pentru identificarea particularitatilor fiecarui proiect in parte. Serviciile de proiectare pentru instalatii termice includ analiza solicitarii si generarea recomandarilor tehnice, tinandu-se cont de standardele impuse de acest domeniu: calcul termic, determinarea necesitatii energiei termice, stabilirea solutiile de incalzire disponibile specificatiilor proiectului, selectarea solutiei tehnice care cuprinde echipamentele, materialele si lucrarile corecte. Furnizarea materialelor necesare pentru lucrarile de instalare

– incalzire prin intermediul centralelor termice, incalzire in pardoseala sau panouri solare.
In acelasi timp, dispunem de toare materialele si echipamentele necesare lucrarilor de reparatie, modificare sau reabilitarea instalatiilor termice existente.

 

Proiectare instalatii sanitare

Serviciile de proiectare instalatii sanitare vizeaza alimentarea cu apa menajara si montarea sistemelor de evacuare, respectiv optimizarea sistemului de canalizare, pentru care utilizam cele mai performante materiale, astfel incat proiectele finale sa fie durabile. Intrucat fiecare proiect este unic, dispunem de metodele si echipamentele necesare indeplinirii cerintelor arhitecturale, exigentelor clientilor si performantei impuse de un domeniu aflat in permanenta dezvoltare

servicii proiectare

Proiectare sisteme stingere incendiu

Siguranta si asigurarea masurilor de preventie si stopare a incendiilor primeaza, insemnand grija pentru beneficiarii cladirilor, a bunurilor si a mediului inconjurator. Dincolo de normele de protectie a cladirilor impuse de legislatia in vigoare, administratorilor de cladiri le revine responsabilitarea implementarii sistemelor complete de stingere incendiu.

Proiectarea instalatiilor de stingere incendiu este realizata de expertii Vasco Tehnic Solutions, care vor determina tipul de instalatie potrivita fiecarei cladiri, in functie de activitatea desfasurata. Exista spatii destinate activitatilor industriale care impun utilizarare unui anumit tip de stingere dintre cele disponibile (cu apa, cu pulbere si gaze inerte). Cream impreuna cu solicitantii proiectelor un sistem complet pentru limitarea si stingerea incendiilor care pot surveni: tipul de instalatii (drencere, sprinklere, hidranti) si numarul de echipamente care urmeaza sa fie plasate in spatiile vizate.

Proiectare ventilatie

Proiectele de constructie moderne impun un anumit nivel de confort si beneficii oferite utilizatorilor, fie ca este vorba de constructii civile sau industriale. Astfel Vasco Tehnic Solutions a dezvoltat serviciile de proiectare ventilatie pentru proiectele propuse de dezvoltatorii imobiliari si antreprenorii care activeaza in domeniul constructiilor diverse. Proiectarea si dimensionarea sistemelor de ventilatie vor fi realizate in urma determinarii destinatiei constructiei, a activitatii desfasurate, constructiile industriale fiind o categorie aparte de cladiri, care necesita un anumit tip de ventilatie, comparativ cu ansamblurile rezidentiale. Alegerea sistemului de ventilatie corespunzator asigura conditiile optime de confort termic si un consum redus de energie.


servicii proiectare

Proiectarea instalatiilor din domeniul constructiilor reprezinta specialitatea companiei noastre, impunandu-ne prin promptitudine, profesionalism si calitatea lucrarilor efectuate. Pentru cele mai bune rezultate suntem la curent cu toate inovatiile din acest domeniu vast atat in ceea ce priveste materialele utilizate, cat si metodele de aplicare si montare nou implementate, in baza carora generam cele mai optime solutii pentru proiectele dumneavoastra. Plusul de valoare este adaugat de identificarea solutiilor tehnico-functionale, pentru investitii durabile si avantajoase oferite clientilor colaboratori.