Distributie

Vasco Tehnic Solutions si-a dezvoltat de-a lungul activitatii servicii complete pentru a acoperi intreaga gama de instalatii necesare domeniului constructiilor. Fie ca este vorba despre proiecte noi sau proiecte de reabilitare instalatii deja montate, reprezentantii companiei se vor ocupa de toate proiectele solicitate, indiferente de complexitatea acestuia, configuratiile si specificatiile arhitecturale si dimensiunile cladirilor amenajate.

 

Inca din anul 2014 compania opereaza cu succes pe piata instalatiilor termice si sanitare, sistemelor ventilatie si stingere incendii pe toata raza judetului Iasi, oferind intotdeauna cele mai optime solutii. Suntem pasionati de toate procesele implicate de lucrarile specifice domeniului constructiilor si distribuim in toata echipamentele si materialele necesare pentru proiecte de dimensiuni mici, medii si de mare anvergura.


Suntem implicati in proiecte comerciale recunoscute la nivel national – pentru furnizarea materialelor utilizate pentru instalatii, ventialatii si protectie si stingere incendiu, in cadrul magazinelor Kaufland, Lidl, Penny Market.

 • distributie materiale pentru realizarea instalatiilor termice: centrale termice, panouri solare, cabluri electrice pentru montarea sistemului de incalzire in pardoseala si accesoriile aferente;
 • furnizarea gama completa pentru instalatii sanitare: elementele si accesoriile necesare pentru crearea sistemului de tevi corespunzator pentru instalatiile pentru apa rece, apa calda si canalizare;
 • distributia sistemelor pentru stingere incendiu;
 • furnizarea ventilatoarelor si a accesorilor (filtre) pentru crearea sistemelor de ventilare;

Toate materialele sunt selectate in functie de expertiza spatiilor vizate pentru amenajare, conform solutiilor identificate in urma consultantei initiale si etapei de proiectare. Proiectele realizate cu Vasco Tehnic Solutions asigura toate serviciile si procesele necesare pentru rezultate remarcabile: consultanta, proiectare, distributie, montaj si punerea in functiune, respectiv predarea lucrarilor finalizate.


Departamentul de logistica – o resursa esentiala pentru servicii de distributie de calitate

Odata cu infiintarea companiei, reprezentantii Vasco Tehnic Solutions au organizat acitivitatea companiei pe departamente diferite, astfel incat procesul de lucru sa se desfasoare cat mai eficient:

 
 • comenzile si solicitarile sunt preluate telefonic si gestionate de catre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii;
 • cererile sunt procesate si distribuite mai departe catre departamentele de consultanta si proiectare;
 • in functie de tipul de proiect – constructii noi sau reabilitarea cladiri existente – solicitarile sunt preluate de consultantii fiecarei specializari, stabilindu-se detaliile cu clientii solicitanti;
 • ultima etapa a colaborarii este constituita din proiectarea instaltiilor necesare si determinarea necesarului de materiale pentru finalizarea sistemelor proiectate.
Consultanta si proiectare pentru proiecte diverse

Exista o varietate de tipuri de cladiri care difera in functie de utilizare si scopul proiectului, acestea putand fi restranse in 3 categorii principale: constructii civile, comerciale si industriale.

Tarifele de proiectare, furnizare servicii, materialele si lucrarile aferente fiecarei categorii de instalatie se stabilesc in urma masuratorilor – identificarea suprafetelor amenajate, toate aceste detalii fiind mentionate intr-o oferta personalizata si transmisa clientilor. Unul dintre scopurile companiei noastre este cel de a mentine tarifele practicate la un nivel echilibrat in comparatie cu cele ale companiilor concurente si prestarea unor servicii fara cusur, astfel incat nivelul calitativ si costurile medii sa reprezenta cartea noastra de vizita.


Parteneriate de incredere – o componenta vitala pentru distributia calitativa

Colaborarile si parteneriatele consolidate cu companii producatoare materiale de constructii si obiecte sanitare, echipamente si aparatura de ultima generatie reprezinta o componenta de baza pentru asigurarea unor rezultate calitative constante.

In prezent colaboram cu companii recognoscibile pe piata constructiilor:
 • Instalatii sanitare toata gama de articole destinate realizarii instalatiilor sanitare: Cersanit, Geberit, Kolo, Duravit, Aquaform, Grohe, Franke, Kludi, Rehau.
 • Ventilatie: Hansa, Rehau, Schakko, Systemair.
 • Instalatii termice: Rehau, Daikin, Ariston, Intergas, Motan, Purmo, Buderus, Ferroli, Uponor, Frigovent, Frico, Tecce.
 • Stingere incendii: Vag, Victaulic, FSG, Tyco.

Departamentul de distributie are ca scop calcularea preturilor corecte pentru ofertele diversificate si prezentate clientilor pana la cel mai mic detaliu.

Acest serviciu, alaturi de consultanta de calitate si proiectarea specializata garanteaza functionalitatea solutiilor tehnice furnizate.
Orice proiect aveti in plan, fie ca sunteti antreprenor, dezvoltator imobiliar sau proprietar, reprezentantii companiei Vasco va stau la dispozitie pentru servicii complete, care implica atat solutiile optime, cate si materialele si echipamentele necesare.
Produsele furnizate si serviciile prestare sunt menite sa sporeasca rentabilitatea proiectelor demarate, indiferent ca desfasurati proiecte de reabilitare sau lucrari noi de montare pentru rezultate finale cu durata de viata indelungata. Toate materialele comercializate si distribuite indeplinesc toate standardele impuse de acest domeniu, precum si confortul interior dorit de beneficiarii serviciilor noastre.