Consultanță

Etapa de consultanta este cea mai importanta pentru echipa Vasco, in cadrul acesteia stabilindu-se legatura cu solicitantii serviciilor noastre. Comunicam eficient, va adresam un set de intrebari standard pentru determinarea tipului de proiect si specificatiile implicate de acesta si va acordam la randul nostru toate informatiile de care aveti nevoie.

Obiectivul departamentului de consultanta

Consideram necesara comunicarea permanenta cu clientii nostri pentru realizarea proiectelor in conditiile stabilite, astfel ca serviciile de consultanta sunte oferite inca de la primul contact cu clientii – primul telefon si prima intalnire – si pana la predarea finala a acestuia, asa cum va fi stabilit in contractul de prestare servicii.

Ce implica serviciile de consultanta?

Gratie cunostintelor de specialitate pe care le detin consultantii nostri, serviciile de consultanta implica:

 • identificarea nevoilor beneficiarilor
 • analiza amanuntita a costurilor si evaluarea totala a investitiilor;
 • consilierea specializata in functie de etapele in care se afla proiectul;
 • realizarea documentatiei tehnice;
 • predare-receptie a proiectului final.
workplace

Cui ne adresam?

Consultanta tehnica este oferita de catre reprezentantii Vasco Tehnic Solutions pentru o varietate de clienti beneficiari, acoperind diversitatea proiectelor domeniului constructiilor.

Colaborarile consolidate cu companiile furnizoare de materiale si echipamente de ultima generatie, firme de arhitectura si ingineri specializati fac posibila desfasurarea activitatii tehnice prin intermediul personalului calificatm disponibile tuturor antreprenorilor si beneficiarilor – persoane fizice.

 
Consultanta acordata de reprezentantii Vasco Tehnic Solutions
 • elaboram solutii optime si modalitatile de implementare a variantelor selectate;
 • Alegem solutia finala tinand cont de utilizarea constructiilor, preferintele clientilor si configuratiilor existente;
 • Selectam materialele si echipamentele pentru realizarea instalatiilor in cauza, dintr-o gama variata de propuneri furnizate de firmele noastre partenere;
 • Efectuam extinderea si schimbarea instalatiilor actuale, prin identificarea solutiilor optime pentru acest tip de lucrari;
 • Acordam consultanta pentru verificarea si completarea documentatiei tehnice;
 • Calculam si estimam cantitatile de materiale conform dimensiunilor proiectului si determinam costurile necesate pentru realizarea instalatiilor;

Colaborarile incheiate cu succes sunt rezultatul serviciilor de consultanta exceptionale

Departamentul de consultanta al companiei Vasco Tehnic Solutions este permanent imbunatatit atat prin instruirea personalului component al serviciului de relatii cu clientii, cat si prin specializarea constanta a expertilor proiectanti. Acest lucru este intarit de accesul facil si rapid la solutiile nou aparute in acest domeniu pentru ca noi sa le putem oferi solicitantilor de proiecte o viziune unica, adaptata cerintelor moderne de constructie. Acordam atentie fiecarui detaliu in parte si garantam cele mai bune rezultate pentru proiectele pe care intentionati sa le desfasurati, fie ca implica montarea instalatiilor sanitare, termice, ventilatie, stingere incendiu in cladiri nou construite sau intentionati sa demarati un proiect de reabilitare, reparatii si optimizare a instalatiilor existente intr-o cladire veche.

Managementul constructiilor depaseste sfera prezentarii unor materiale si a unor costuri, iar un consultant cu experienta in acest domeniu stie sa ofere solutii eficiente si performante care sa raspunda provocarilor cu care se confrunta zilnic inginerii, arhitectii, proprietarii, contractorii pe durata procesului de constructii. Pentru noi, serviciile de consultanta inseamna eficientizarea, facilitarea si coordonarea proceselor de constructie, amenajare si optimizare constructii noi si vechi, precum si diminuarea sau chiar eliminarea anumitor probleme complexe. Consultanta in domeniului constructiilor inseamna suport constant in desfasurarea proiectelor, clientii nostri putand solicita oricand informatii cu privire la evolutia lucrarilor.


Consultanta spatii comerciale
Consultanta spatii comerciale

O colaborare avantajoasa si cu beneficii pentru ambele parti implicate inseamna executarea unui proiect la standarde calitative si cat mai rentabil. Avantajul proiectelor de consultanta pentru instalatii diverse montate in spatiile comerciala o reprezinta faptul ca arhitectura este de cele mai multe ori una similara cu alte proiecte de acest tip, dat fiind faptul ca in ultimii ani au fost construite foarte multe constructii din aceasta categorie.

Consultantii Vasco detin cunostintele necesare si au experienta reala pentru a facilita finalizarea in limitele unui buget limitat alocat de catre dezvoltatori.


Consultanta spatii industriale

Proiectele de consultanta in vederea optimizarii unui spatiu industrial reprezinta o categorie complexa, fiind relevanta activitatea industriala desfasurata – substantele utilizate, dimensiunea constructie si respectarea normelor de functionare stipulate de legea in vigoare pentru fiecare domeniu industrial.

Consultanta spatii rezidentiale

Proiectele de consultanta pentru spatiilor rezidentiale sunt proiecte ample, care necesita colaborarea permanenta cu arhitectii, inginerii si dezvoltatorii imobiliari implicati in proiect. Fiecare client – antreprenor sau dezvoltator imobiliar – isi va impune exigentele proiectului, care vor fi ulterior implementate in procesul de proiectare