Instalatii sanitare

Una dintre cele mai importante modalitati prin care putem asigura confortul unei locuinte este realizarea unor instalatii sanitare care sa asigure functionalitatea salilor de baie si bucatariilor, dar care sa indeplineasca si elementul estetic atat de necesar zilelor noastre.

Vasco Tehnic Solutions promoveaza sistemele moderne care inglobeaza utilitatea, functionalitatea si designul atractiv, asigurand servicii complete, cu costuri avantajoase.

Intelegand importanta lucrarilor corespunzatoare instalatiilor sanitare pentru realizarea confortului, a sigurantei si a durabilitatii spatiilor amenajate, echipa noastrade profesionisti dispune de toate resursele necesare, materiale de calitate si pregatirea periodica, pentru a avea cele bune rezultate.


lucrarile specifice

Aspecte esentiale pentru lucrarile specifice instalatiilor sanitare

Exista cateva aspecte extrem de importante care diferentiaza serviciile slab calitative de cele efectuate cu profesionalism. De aceea, folosim ultimele tehnologii pentru a crea spatii potrivite stilului de viata al omului modern, care impun functionalitatea excelenta a sistemelor termice si sanitare, devenite vitale pentru locuintele perfect optimizate. Suntem o companie care ofera servicii complete pentru identificarea celei mai bune solutii pentru fiecare client in parte;

Dispunem de materialele si echipamentele necesare pentru executarea tuturor categoriilor de lucrari sanitare – civile si industriale; Consilierii companiei Vasco le ofera clientilor toate informatiile pentru obtinerea detaliilor de care au nevoie proiectantii in alcatuirea planului de lucru: reteaua si compania furnizoare a serviciilor de apa care alimenteaza cladirea, dimensiunile spatiului vizat;

Echipa noastra selecteaza impreuna cu beneficiarii cladirilor amenajate materialele de lucru si obiectele sanitare de calitate. Orice instalatie sanitara componenta a unei cladiri civile sau industriale reprezinta un ansamblu de instalatii interconectate, cele mai frecvente fiind: instalatia de apa rece, apa calda si canalizare.

 

 

Servicii de asistenta tehnica si consultanta

Lucrari de montaj

Proiectam si executam lucrarile de montare a instalatiilor sanitare, a caror efectuare este recomandata odata cu realizarea constructiei. Fiind fundamentul unei cladiri care functioneaza optim, in aceasta etapa vom stabili lucrarile necesare pentru montarea fiecarui element componente si vom alege materialele potrivite.

In functie de cerintele proiectului, executam lucrari sanitare la exterior – in afara cladirii/locuintei sau la interior – reprezentand reteaua care sustine din interiorul constructiei circuitul apei. Astfel, suntem specializati pentru a acoperi intreaga gama de servicii si lucrari specifice instalatiilor sanitare:

Lucrari de intretinere

Pentru functionarea armonioasa a tuturor sistemelor sanitare instalate, le recomandam tuturor clientilor sa efectueze o data sau de doua ori pe an verificarile de rigoare: echipele de instalatori specializati vor verifica starea tevilor, eventualele scurgeri nesemnalate de utilizatori si alte mici defectiuni care pot afecta intreg sistemul montat in interiorul si exteriorul cladirii. Intrati in legatura cu unul dintre reprezentantii companiei Vasco pentru a identifica cea mai potrivita solutie, indiferent de domeniul aplicat – constructii vechi sau noi. Ne informam constant cu privire la ultimele noutati aparute pe piata constructiilor si dispunem de toate materialele si accesoriile necesare demararii proiectelor pe care le vizualizati.

sanitare instalate
 
Lucrari de reparatie

Lucrari de reparatie si inlocuire componente defecte

Cauzele de defectare sunt multiple: anumite componente au durata de viata limitata si trebuie schimbate periodic; alte obiecte sanitare utilizate prezinta uzura specifica fiecarui tip de material din care sunt confectionate. Instalatorii Vasco sunt specializati in reglementarea defectiunilor identificate la nivelul instalatiilor sanitare care pot surveni in cazul lucrarilor de montaj executate gresit sau cu materiale de calitate joasa.

 

Instalatiile de apa rece

Acest tip de instalatie functioneaza cu ajutorul presiunii si poate proveni din diferite surse: retea stradala sau din puturile forate la adancime, caz in care presiunea este asigurata de actiunea unui hidrofor introdus in putul forat. Mecanismul de actionare este simplu – la interactiunea cu presiunea, apa este propulsata prin conductele instalate si distribuita catre diferitele instalatii utilizate: cabina dus, cada, chiuvete, vas de toaleta si alte sanitare instalate.

tip de instalatie

Instalatiile de apa calda

Ca si in alte tari europene, apa calda menajera nu este distribuita de companiile de apa in majoritatea localitatilor din Romania. Prin urmare, se impune identificarea variantelor in care aceasta poate fi asigurata unei constructii civile sau industriale si selectata una dintre solutiile existente: instalarea unei centrale termice, instalarea unui boiler, montarea de panouri solare. Toate aceste instalatii sunt alimentate cu apa rece de la aceeasi sursa utilizata pentru apa rece menajera distribuita pe toate sursele din cladire, pe care ulterior o incalzesc si o distribuie in conductele corespondente instalatiilor alocate pentru apa calda.

Instalatiile de canalizare

Daca instalatiile de apa functioneaza la interactiunea cu presiunea, sistemele de canalizare functioneaza cu ajutorul gravitatiei. Canalizarile menajere sau industriale sunt alcatuite dintr-o retea de tevi instalate in subteran pentru a colecta apa uzata, transportand-o catre statiile de epurare: canal de serviciu, canal racord, canale colectoare principale si secundare si camine de intretinere, supraveghere si camine de acces.