Despre noi

Inceputurile ne-au defint prin profesionalism si eficienta

Vasco Tehnic Solutions a luat fiinta in anul 2014 si are ca domeniu de activitate distributia de materiale necesare lucrarilor din domeniu instalatiilor sanitare, termice, ventilatie si protectie impotriva incendiilor. Compania este alcatuita dintr-o echipa compacta de experti, specializati in consultanta si proiectare, care detine cunostinte solide si abilititati tehnice specifice domeniului arhitectural, cel al constructiilor si ingineriei. Ne adresam deopotriva persoanelor fizice si dezvoltatorilor imobiliari din zona Iasi, fiind recomandati de parteneriatele si colaborarile cu firme din intreaga tara, impunandu-ne ca unul dintre furnizorii de baza la nivel national pentru proiectele de mare amploare precum: Kaufland, Lidl sau Penny Market.

Fiecare proiect este diferit, asa ca oferim solutii personalizate

Pentru ca fiecare proiect este unic, utilizam intreaga categorie de tehnologii perfomante pentru a face fata celor mai exigente cerinte in domeniul amenajarilor interioare – utilitatea sanitara, confortul termic si siguranta anti-incendiu. Echipele de expertiza sunt orientate catre selectarea unei solutii optime atat din punct de vedere tehnic, dar si economic si in final pentru generarea unui rezultat placut estetic si perfect functional. Iar toate acestea sunt realizate prin comunicarea permanenta intre echipele nominalizate cu un anumit proiect si clienti-beneficiari care au solicitat proiectare lucrarii: identificarea solutiei tehnico-functionale in conformitate cu necesitatilor si solicitarile clientului.


produsele si materialele

Cum te putem ajuta

Furnizam atat produsele si materialele necesare realizarii chiar si celor mai complicate proiecte, dar dispunem si de echipamentele si utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor specifice fiecarui tip de proiect. Echipele noastre sunt permanent instruite pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii si metode de efectuare a lucrarilor implicate.

Vasco Tehnic Solutions promoveaza sistemele moderne care inglobeaza utilitatea, functionalitatea si designul atractiv, asigurand servicii complete, cu costuri avantajoase.


Serviciile oferite

Vasco ofera servicii complete de montare, reparatii si intretinere pentru instalatii sanitare termice, ventilatie si sisteme complete pentru prevenirea si stingerea incendiilor.

Produsele utilizate

Rezultatele optime si lucrarile executate corect sunt influentate de doua aspecte majore: specialistii in domeniu si materialele de inalta calitate.

Solutiile Vasco

Compania Vasco dispune de echipe specializate de angajati si aparatura necesara pentru identificarea, proiectare si executarea lucrarilor necesare spatiilor amenajate. In urma serviciilor de consultanta sunt determinate tipul de lucrari, articolele necesare si este estimat timpul de executie al lucrarii.


Obiectivele echipei noastre

Am inteles ca cele mai bune recomandari si dovezi ale lucrarilor bine efectuate sunt intocmai proiectele realizate cu materiale calitative, prin prestarea serviciilor ireprosabile si la timpul stabilit comunicat clientilor. De aceea, consideram ca cea mai potrivita modalitate de a te diferentia de companiile si firmele concurente este calitatea executarii lucrarilor desfasurate. Acest comportament responsabil alaturi de punctele noastre forte fac din colaborarea cu Vasco Tehnic Solutions o experienta placuta:
 

  • experienta relevanta in domeniul instalatiilor in constructii;
  • profesionalism si proptitudine.

 

despre noi